Unika posters online!

Fri frakt över 299 kr!

1-3 dagars leverans

90 dagar öppet köp

loading
 • Sverige

  JUST NU: 30% PÅ POSTERS & 10% RABATT PÅ RAMAR*

  *När du handlar för minst 295kr, t.o.m. 21/1

  Premium

  I vår premiumkategori listar vi unika motiv i form av limited edition prints och remakes men även utföranden som plexiglasmontering av fotokonst. Våra limited edition prints är unika abstrakta motiv som trycks på begränsad upplaga. Vår plexiglasmontering skapar en unik upplevelse av motivet och är ett hantverk av högsta kvalité med väldigt lång hållbarhet.

  Plexiglastavlor

  Vår plexiglasmontering skapar en unik upplevelse av motivet och är ett hantverk av högsta kvalité med väldigt lång hållbarhet. Plexiglaset ger ett extra djup och är slipat för att kunna framhäva det där extra. Monteras på aluminiumplåt vars ram gör det lätt att hänga tavlan på väggen. Plexitavlan levereras färdigmonterad med upphängningsanordningen vilket innebär att den är redo att hängas upp direkt!

  Visa Plexiglastavlor

  Studio Dear Sam

  One of a kind! Studio Dear Sam är unika abstrakta motiv som har tagits fram i begränsad upplaga på ett mycket speciellt papper. Dessa motiv kommer numrerade i upplaga om 20 stycken per motiv. Studio Dear Sam trycks på 240 g Multidesign Smooth White som är ett högkvalitativt obestruket papper från franska pappersbruket Clairfontaine. Levereras färdigmonterad i en ekram.

  Visa Studio Dear Sam
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading