CELEBRATING SUMMER WITH 50% ON ALL POSTERS, USE VOUCHER SUMMER24 • FRI FRAKT ÖVER 349 KR

Vår vision

Att skapa konst som gör skillnad. Dear Sam startades utifrån en kärlek till konsten och en längtan efter att inspirera, förändra och utmana. Vi vill med enkla medel få dig att älska ditt hem och skapa vackra miljöer med ditt alldeles egna personliga galleri. Konst som gör skillnad för dig.

Vårt sätt

Vi är inte ett traditionellt galleri, vi säljer fotografier och unika verk skapade av oss själva. Vi finns för dig som älskar konst, inredning, design och mode. Vi finns för dig som inte räds att upptäcka det förutsägbara i det oförutsägbara. Vi finns för dig som vill hänga med i de senaste trenderna inom inredning, mode och design. Vi finns för dig som vill inreda dina väggar. Dear Sam erbjuder ett unikt urval av posters, print art och ramar. Från svartvit fotokonst till abstrakta penseldrag. Från det ögonblick du surfar in på vår webbplats till att din beställning levereras har vi ett tydligt mål: att överträffa dina förväntningar i alla led. Som en del av vår strävan har vi bl.a. tagit fram en uppsättning unika förpackningar. Allt för att kunna leverera produkter av högsta kvalitet säkert och snabbt till dig.

Kvalité som gör skillnad

Vi vet att kvalité gör skillnad. Alla våra posters trycks på 240g Multidesign Smooth White som är ett högkvalitativt obestruket papper från franska pappersbruket Clairefontaine. Papperet är arkivbeständigt, dvs. gulnar inte med tiden. Vi trycker våra posters i några av Europas modernaste tryckpressar för att alltid leverera ett förstklassigt resultat. Våra ramar är svensktillverkade av fingerskarvad torkad fura eller ek.

Miljöarbete som gör skillnad

Miljön är viktig för Dear Sam. Alla våra posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC för ansvarsfullt skogsbruk samt EU Ecolabel. Våra tryckerier är 100 % klimatneutrala och all produktion av posters för dearsam.com är miljömärkt med Svanen. Alla våra unikt framtagna förpackningar är FSC MIX certifierade och får endast innehålla inblandning av återvunnet material och/eller material från kontrollerade källor (Controlled Wood).

loading
loading
loading
loading
loading