Guldramar

Våra guldfärgade aluminiumramar (metallramar) håller mycket hög kvalité. Ramarna har en slät smal profil och levereras med ett premium akrylglas.  Guldramar passar fint på de flesta tavelväggar. Blanda gärna tavelramar och posters i olika storlekar och färger för att skapa en mer dynamisk tavelvägg!

Tavelväggsguide

Asymmetriskt eller minimalistiskt? Vilken formation passar ditt hem bäst? Här har vi samlat några tips & tricks och formationer på tavelväggar som vi gillar och som vi hoppas kan inspirera dig till att sätta ihop din egen! Tavelväggen är det ultimata sättet att på ett snabbt sätt lyfta ett tråkigt rum och ger den där personliga prägeln som definierar ditt hem.

Att tänka på när du sätter upp din tavelvägg

Innan du börjar med din tavelvägg, mät upp och markera toppen av var ramen ska sitta för respektive tavla med tejp som du lätt kan dra bort. Ett alternativt sätt är att lägga alla tavlor på marken nedanför väggen för att få en känsla hur det kommer se ut. Därefter kan du sätta upp motiven en efter en.

Om du ska borra i väggen - var försiktig!
Man vet aldrig vad som gömmer sig där bakom.

Håll det enkelt!

När du har hittat de underbara motiven som ska pryda din vägg, är det bara att börja! Tänk på att hålla det enkelt och att försöka ha samma mellanrum mellan varje tavla.

Hoppas du blir nöjd! Maila oss om du vill ha vidare tips!

DearSam.se är öppet som vanligt utan avbrott. Läs vår respons på covid-19