Unika posters online!

Fri frakt över 299 kr!

1-3 dagars leverans

90 dagar öppet köp

loading
 • Sverige

  30% PÅ POSTERS & 10% RABATT PÅ RAMAR*

  *När du handlar för minst 295kr, t.o.m. 3/12

  Vi söker ambassadörer!

  Är du kreativ och har en passion för att skapa innehåll? Har du högt engagemang på dina sociala medier och över 500 följare? Då kan du ansöka om att bli vår ambassadör! Som ambassadör för Dear Sam kommer du få utföra olika typer av uppdrag (till exempel skapa content) och i gengäld ha möjlighet till fina belöningar såsom gratis produkter, pengar, presentkort och mer. Du kan också skapa din egna personliga rabattkod att dela med dina följare och tjäna provision på varje sälj du gör!

  För mer information, kontakta oss på: collaborate@dearsam.com

  FAQ Brandbassador

  När får jag reda på om min ansökan har blivit godkänd?
  Vi går igenom alla ansökningar inom 3 arbetsdagar. Du kommer bli notifierad via email när vi har gått igenom din ansökan.

  Hur skapar jag min egenrabattkod?
  I brandbassador-appen gå till Brands > My Brands och klicka på Dear Sam. Du kommer se en grön knapp med texten "Discount Code" - klicka på knappen för att skapa din personliga rabattkod.

  Jag har problem med brandbassador-appen, vad ska jag göra?
  Om du har problem med appen eller har andra frågor, kontakta oss direkt via Brandbassadors "Message center" i appen. Du kan också läsa mer om Brandbassador här.

  Samarbeten

  Om du har över 1000 följare, en öppen profil och högt engagemang via dina sociala medier kanaler är du välkommen att kontakta oss på collaborate@dearsam.com. Vårt team kommer att gå igenom din ansökan och kommer höra av sig till dig om ett samarbete är aktuellt!

  Vänligen inkludera följande information i ditt email:

  • Länk(ar) till dina sociala medier kanaler
  • Vart du bor nånstans

  För mer information, kontakta oss på: collaborate@dearsam.com

  loading
  loading
  loading
  loading
  loading