Unika posters online!

Fri frakt över 299 kr!

1-3 dagars leverans

90 dagar öppet köp

loading
 • Sverige

  JUST NU: 35% RABATT PÅ POSTERS*

  *När du handlar för minst 295kr, t.o.m. 26/9

  Fotokonst

  En bild säger mer än tusen ord sägs det. Intresset för posters med fotokonst har exploderat och är numera ett självklart inslag på de stora auktionshusen. Vi älskar fotografiska posters och prints. Här hittar du allt från svartvita modefoton till naturfotografier i färg. Vi inspireras av trender inom konst, inredning, mode och design. Varför inte skapa din alldeles egna tavelvägg med svartvit fotokonst? Komponera gärna med tavelramar i olika färger.

  577 produkter

  Visar 48 av 577

  Posters med fotokonst – Fotografiska tavlor och affischer

  Fotokonst – en modern klassiker

  Fotokonst har under de senaste 20 åren varit omåttligt populärt och kan idag sägas vara en klassiker både i det traditionella hemmet och på de trendigaste konstgallerierna. Fotografering som konstform blev accepterad under 1900-talet och kan idag sägas vara en modern klassiker i konstvärlden. Det är få konstformer som är så mångfasetterad som fotokonsten. Snygga posters och tavlor med fotokonst kan förmedla en mängd olika budskap. Dear Sam har ett brett utbud av fotokonst affischer. Allt från en liten gullig kanin till ett fotografi över en oändlig natur eller varför inte en poster med ett inzoomat fotografi av ett arkitektoniskt verk. Posters med fotografiska motiv är en självklarhet i den medvetnes tavelvägg.

  Inred med fotokonst

  Att inreda sitt hem med posters av inramad fotokonst är både snyggt och roligt. Det är få inredningsdetaljer som ger en så övergripande effekt för hemmets inredning som inramade posters med fotokonst. Tavlor med fotografiska motiv kan förmedla många olika stilar och fungerar därför beroende på motiv perfekt på en tavelvägg. En tavelvägg med enbart fotokonst tavlor är ett populärt inlag i ett modern hem med skandinavisk inredning. Något som många missar är att tavlor med fotokonst ofta passar fint in på en vägg med abstrakt konst. Genom att blanda posters med olika konstformer kan man skapa en intressant och dynamisk tavelvägg. Dear Sam har ett stort urval av fotokonst i färg eller monokromt svart och vitt. eller en tavelvägg med blandade tavlor och affischer, med eller dels
  Svartvita tavlor är en mycket populär inredningsdetalj, både för professionella inredare samt för den mindre bevandrade inredaren som vill vara säker på att inreda trendsäkert. Svartvita tavlor ger en tidlös tusch och passar de flesta inredningsstilar. Våra svartvita posters finns i en mängd olika stilar och kategorier. En fin kombination är att samla flera svartvita fotografier i en tavelvägg. Normalt används 3-5 tavlor för att komponera en snygg och trendig tavelvägg. På Dear Sam finns ett brett utbud av billiga posters och inspiration för att hitta svartvita posters som passar perfekt in i just ditt vardagsrum. Kolla även in vår Instashop. Här kan du se hur andra har inrett med posters från Dear Sam.

  Poster med fotokonst - Unika fotografier på DearSam.se

  Stort sortiment av unik fotokonst. Köp din fotokonst poster här! Allt i lager och fraktfritt över 299kr. Tavlor och affischer online - DearSam.se

  loading
  loading
  loading
  loading
  loading