Unika posters online!

Fri frakt över 299 kr!

1-3 dagars leverans

90 dagar öppet köp

loading
 • Sverige

  JUST NU: 30% RABATT PÅ POSTERS*

  *När du handlar för minst 295kr, t.o.m. 19/9

  Posters

  Hos Dear Sam hittar du ett unikt sortiment av posters av högsta kvalitet. Vi har som mål att skapa konst som gör skillnad för dig. Här har vi samlat ett unikt urval av våra affischer och tavlor med inspiration från skandinavisk design. Från svartvit fotokonst till abstrakta penseldrag. Vi vill få dig att älska ditt hem och skapa vackra tavelväggar. Alla våra posters trycks på ett exklusivt miljöcertifierat papper.

  1712 produkter

  Visar 48 av 1712

  Posters, tavlor och snygga affischer online

  Billiga posters av högsta kvalitet

  Att köpa billiga posters online är idag lättare än någonsin. Kvalitén på Dear Sams posters går att jämföra med betydligt dyrare konst som traditionellt sålts i exklusiva butiker på fina gatan. Dear Sam har från start haft som mål att erbjuda billiga posters utan att tumma på varken produktkvalitet eller konstnärlig höjd i våra motiv. Dear Sam erbjuder högkvalitativ konst i posterformat till riktigt bra priser. För att åstadkomma detta har vi byggt upp vårt sortiment av posters huvudsakligen med egenproducerad konst. Med konst framtagen av oss själva kan vi alltid garantera hög konstnärlig höjd samtidigt som vi noga följer allt från klassisk konst till de senaste konstnärstrenderna. Vi har i denna sträva även lagt ner ett stort arbete på att hitta de absolut bästa digitala offset maskinerna för att trycka våra posters. Våra posters trycks på ett ålderbeständigt 240 grams papper av högsta kvalitet. Pappret har en matt ytfinsih för att ge våra posters ett fantastiskt och ålderbeständigt uttryck. Självklart trycker vi vår posters i några av Europas modernaste tryckpressar för att alltid leverera ett förstklassigt resultat. Med andra ord, Dear Sam tillgängliggör fin konst till alla.

  Köpa poster online – hur funkar det?

  Posters online hos Dear Sam. Vi på Dear Sam tycker att det ska vara smidigt och inspirerande att köpa snygga posters online. Många frågar sig hur det fungerar att erbjuda billiga posters av högsta kvalitet online. Dear Sam startades av e-handelsveteraner med stort konstintresse. Vi skapar stor del av våra affischer in house. Vidare lagerhåller vi alla våra motiv och har tagit fram specialdesignade kartonger för säker och snabb transport av våra tavlor, ramar och posters direkt till våra kunder. Vi har för åstadkomma denna exceptionella kundservice byggt upp ett internationellt logistiknätverk i nära samarbete med ett antal av de mest välrenommerade transportbolagen i marknaden.
  Vårt mål är att kunna erbjuda snygga posters, pressa leveranstiden och priset utan att tumma på kvaliteten. Genom att dela in våra posters i kategorier och teman vill vi göra det lätt för dig att kunna hitta rätt. Vi har posters som passar köket, vardagsrummet, barnrummet eller varför inte hänga en tavla i hallen? Vi erbjuder olika ramar som du kan upptäcka och välja till din poster på produktsidan. Det har vi lagt till för att lätt kunna matcha din valda poster med rätt ram redan från början!

  Vad är skillnaden på posters, prints, affischer och planscher?

  I tillgänglig litteratur och historiska dokument varierar betydelse och skillnaden mellan orden poster, print och affisch förhållandevis mycket. Mest vedertaget är att det föreligger en markant skillnad mellan orden poster och affisch, medan det print och poster har en mer lik betydelse i folkmun. Sammanfattas saknar en poster aktualitetskaraktär och har tillskillnad från affischen främst en dekorativ funktion. Nedan beskriver vi mer utförligt skillnaden mellan begreppen poster och affisch.

  Posters och prints:
  Orden poster och print har enligt oss en likartad innebörd. En poster är en tryckt bild, med eller utan text med affischliknande karaktär som huvudsakligen används som väggprydnad. Till skillnad från en affisch saknar en poster vanligtvis aktualitetskaraktär och har främst en dekorativ funktion som affischen generellt saknar. En poster är trycks oftas på finare papper och ramas vanligtvis in i en tavelram. Postern kan användas under lång tid och är således inte en produkt av engångskaraktär likt affischen.

  Dear Sams posters trycks på högkvalitativt papper med en matt lyxig ytfinish

  Affischer och planscher:
  Affisch och plansch har en likartad innebörd. Ordet affisch förknippas generellt med reklam och/eller information i en kombination av text och bildmeddelande. En affisch trycks oftast upp på ett tunnare papper med en bestruken glansig yta. En affisch är avsedd att sättas upp på offentliga platser eller valda kommersiella ytor såsom vid biografer och då i form av filmaffischer. En affisch byts oftast ut och kasseras när inte längre är aktuella och kan således tillskillnad från en poster benämnas som engångsprodukt.

  Ge ditt hem nytt liv med personliga posters

  På Dear Sam hittar du posters som är skapade för både horisontell/liggande och vertikal/stående upphängning. Allt för att lätt kunna passa in i olika rum, inredningsstilar och placeringar. Vi har posters i olika storlekar, kategorier och stilar. Det är lätt att sortera och söka efter just din favoritposter via sökrutan högst upp på sidan. Du kan även enkelt använda vårt sökfilter när du väl sorterat på en viss kategori, exempelvis abstrakta motiv. Våra tavlor/ramar finns i storlekarna 21x30, 30x40, 40x50, 50x70 samt 70x100. Oftast är det fint att kombinera flera olika storlekar av ramar för att skapa en fin vägg med tavlor. Om du har ett favoritmotiv kan du med fördel välja en stor poster och placera övriga tavlor runt denna i ett kollage. Din tavelvägg blir på detta sätt personlig med en dynamik där flera mindre tavlor omsluter din favoritposter. Vissa motiv passar speciellt bra med en passepartout. En passepartout är ett stycke tunn kartong som läggs mellan postern och tavelramens akrylglasskiva.En passepartout förhöjer postern genom att öka fokus på den. En del av våra planscher har en s.k. “inbyggd” passepartout. Oavsett, går alla våra prints utmärkt att rama in med eller utan en riktig passepartout. Spana gärna in vår Shop Instagram för att se exempel på unika och personliga tavelväggar. Kanske hittar du en favoritkombination till just ditt vardagsrum? För att garantera en snabb och säker leverans skickas alla våra affischer och ramar i skräddarsydda förpackningar enkom för poster med ram.

  Posters med inspiration från skandinavisk design

  På Dear Sam hittar du ett stort sortiment av posters och ramar som inspirerats av skandinavisk design. Tavlor och posters med rötter i skandinavisk design utstrålar enkla former med en okomplicerad och ren design. Vid skapande av en poster med design som inspirerats av skandinaviska och nordisk design utgår man ofta från form, färg och mönster som återfinns i Skandinaviens storslagna natur. Detaljer från träd och växter återfinns således ofta i Skandinavisk konst och design. Även ljusets samspel med naturens former och mönster har en framträdande roll i den skandinaviska konsten. När Dear Sams konstnärer och kreatörer skapar posters har samspelet mellan ljus och form stor betydelse för det slutgiltiga resultatet.

  Välkända skandinaviska designers

  Det finns flera berömda förgrundspersoner som tidigt banat vägen för den skandinaviska designen. Bland dessa återfinns den svenska möbelformgivaren Bruno Mathsson samt de två danska formgivarna Arne Jacobsen och Hans Jørgen Wegner, som med sin funktionella och rena design skapat flera designklassiker. Ett exempel på en klassisk design är Y-stolen/the Wishbone Chair som formgivits av Hans Wegner. Postern the Wishbone Chair Poster är en hyllning och tolkning av den klassiska Y-stolen. Även glasbruket Orrefors bör omnämnas som skapare av ikonisk skandinavisk design.

  Posters med demokratisk design

  Likt det ikoniska möbelbolaget IKEA med sitt ursprung i den skandinaviska designen, skapar Dear Sam demokratisk design. Dear Sam strävar efter att skapa posters med hög kvalitet och konstnärlig nivå till ett lågt pris. Helt enkelt, posters i enlighet med principen för demokratisk design.

  Posters i den skandinaviska färgskalan

  Den nedtonade skandinaviska färgskalan utgår vanligtvis från en vit bas med detaljer i beige, brun och svart. Om du vill lyfta din skandinaviska stil är beige posters ett perfekt val för din tavelvägg.
  Ljust trä, bark och lövens färger förstärker och förhöjer den skandinaviska stilen. Ett bra tips för ett stilsäker skandinavisk inredning är att välja en ljus ekram för dina posters. Ytterligare ett tips för en perfekt skandinavisk stil är att sätta upp posters med svarta detaljer på en vägg med en matt beige eller greige färg. Färgen greige som består av beige och grå och är en ny trendig färg i skandinavisk inredning. Postern Tie The Knot No 1 är ett bra exempel på en poster med en greige färg.

  Posters med växter och natur

  Naturen har som bekant en viktig del i den skandinaviska designen. I det skandinaviska hemmet är växter ett viktigt inslag. För dig som inte vill eller kan ha växter är posters och tavlor med växtmotiv ett perfekt sätt att skapa en mysig skandinavisk inredning.

  loading
  loading
  loading
  loading
  loading