Posters

Vi på Dear Sam har som mål att skapa konst som gör skillnad för dig. Här har vi samlat ett unikt urval av posters
och print. Från svartvit fotokonst till abstrakta penseldrag. Vi vill få dig att älska ditt hem och skapa vackra väggar.
Alla våra posters trycks på arkivbeständigt 240 g miljömärkt papper av högsta kvalitet.

1479 produkter

Visar 48 av 1479

Posters

Posters online

Posters online hos Dear Sam. Vi på Dear Sam tycker att det ska vara smidigt och inspirerande att köpa snygga posters online. Vårt mål är att kunna erbjuda snygga posters, pressa leveranstiden och priset utan att tumma på kvaliteten. Genom att dela in våra posters i kategorier och teman vill vi göra det lätt för dig att kunna hitta rätt. Vi har posters som passar köket, vardagsrummet, barnrummet eller varför inte hänga en tavla i hallen? Vi erbjuder olika ramar som du kan upptäcka och välja till din poster på produktsidan. Det har vi lagt till för att lätt kunna matcha din valda poster med rätt ram redan från början!

På Dear Sam hittar du posters som är skapade för både horisontell/liggande och vertikal/stående upphängning. Det är lätt att sortera efter detta i vårt sökfilter under fliken ”orientation”. Våra tavlor/ramar finns i storlekarna 21x30, 30x40, 40x50, 50x70 samt 70x100. För att garantera en snabb och säker leverans skickas alla affischer och ramar i skräddarsydda förpackningar enkom för poster med ram. Vissa affischer passar speciellt bra med en passepartout. En passepartout är ett stycke tunn kartong som läggs mellan postern och tavelramens akrylglasskiva.

En passepartout förhöjer postern genom att öka fokus på den. En del av våra planscher har en s.k. “inbyggd” passepartout. Oavsett, går alla våra prints utmärkt att rama in med eller utan en riktig passepartout.