CELEBRATING SUMMER WITH 50% ON ALL POSTERS, USE VOUCHER SUMMER24 • FRI FRAKT ÖVER 349 KR

Djur

Posters med djur och insekter är en ständigt aktuell trend som skapar ett spännande och levande intryck i ditt hem. Bland våra djurposters hittar posters med lejon, elefanter, trollsländor, fjärilar och många andra djur.

157 produkter

Visar 48 av 157

Köp posters med djur hos Dear Sam

Posters med djur och insekter gör ditt hem spännande och levande.Vi har ett stort urval av motiv med djur och insekter från olika världsdelar och länder. Djurtavlor kan antingen skapa en harmonisk eller intensiv känsla i ditt hem, beroende på vilket djur det är och hur bilden är designad. Vi erbjuder både svartvita posters och posters i färg, med djur i sina verkliga miljöer, fotade i kontrastfulla profiler eller målade som färgglada illustrationer.

Tecknade bilder på djur

Att måla illustrationer av djur var länge ett populärt sätt att framställa djur innan den fotografiska konsten slog igenom. Illustrationer var tidigare det enda sättet att visa hur djur och insekter faktiskt såg ut och vilka färger de hade. Denna konstart har nu utvecklats från att endast vilja framställa djurens verkliga utseende, till att man idag kan måla djur på ett mer fantasifullt sätt, med starkare färger, andra proportioner och mer lekfullt utseende. Vi är stolta över vår blandade samling av djurposters, som både innehåller vintage-posters med djurmotiv och modernare illustrationer av djur.

Djurtavlor

Posters med djur passar bra i tavelväggar, men även som fristående tavlor. Skapa ett speciellt tema för din tavelvägg med djur från Afrikas savanner, vackra fjärilar eller olika fåglar i vintage-stil. Kombinera djurfotografier med fotokonst av natur och landskap för att få känslan av en särskild naturmiljö. Våra målade djurtavlor med bokstäver är perfekta för barnrummet och är målade med jordnära färger för ett naturligt intryck. Dessa djurtavlor har dessutom ett utbildande syfte; kombinera med varandra för att skapa en förståelse för bokstäver och djur som börjar på dessa bokstäver.

loading
loading
loading
loading
loading