Black Acryllic Strokes Poster -30%

Välj storlek (Storleksguide)

50 x 70 cm 249 kr 174 kr

Lägg till ram

Laddar ramar...

I lager

- Leveranstid: 1-3 dagar

(Poster utan ram)

Produktbeskrivning

Detta svartvita motiv passar perfekt i alla hem som vill bryta av sin fotokonst med något annorlunda! Black ink strokes är i grunden en komposition av olika penseldrag som är ihopsatta i efterhand. Kombinera gärna med fotokonst eller minimalistiska motiv! Vi rekommenderar en svart eller vit ram till denna poster.
Postern har en matt ytfinish och är tryckt på ett 240 grams åldersbeständigt papper av högsta kvalitet. Alla våra posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC och EU Ecolabel.

Black Acryllic Strokes poster in the wild

Om våra posters

Alla våra posters trycks på 240 g Multidesign Smooth White som är ett högkvalitativt obestruket papper från franska pappersbruket Clairfontaine. Papperet är arkivbeständigt, dvs. det gulnar inte med tiden. Miljön är viktig för oss på Dear Sam. Alla våra posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC och EU Ecolabel för ett ansvarsfullt skogsbruk. Våra tryckerier är 100 % klimatneutrala och all produktion av posters är miljömärkt med Svanen. Läs mer om FSC och EU Ecolabel här.

Kvalitet

Alla våra posters kvalitetsäkras innan leverans. Om det mot förmodan uppstår några problem ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

DearSam.se är öppet som vanligt utan avbrott. Läs vår respons på covid-19