JUST NU: UPP TILL 35% RABATT!

Gäller t.o.m. 30/10
Premium Selection

Välj storlek (Storleksguide)

50 x 70 cm 269 kr 215 kr

Lägg till ram

Laddar ramar...

I lager

- Leveranstid: 1-3 dagar

Bone Structure Poster -20%

Produktbeskrivning

Bultar ditt hjärta av skaparvilja? Bli din egna gallerist och kreatör genom att skapa ditt unika galleri på väggarna där hemma. Med postern "Bone Structure" blir inte bara din vägg mer levande och inspirerande utan passar även utmärkt att kombinera med andra motiv i din tavelvägg.
Postern har en matt ytfinish och är tryckt på ett 240 grams åldersbeständigt papper av högsta kvalitet. Alla våra posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC och EU Ecolabel.

Bone Structure poster in the wild

Om våra posters

Alla våra posters trycks på 240 g Multidesign Smooth White som är ett högkvalitativt obestruket papper från franska pappersbruket Clairfontaine. Papperet är arkivbeständigt, dvs. det gulnar inte med tiden. Miljön är viktig för oss på Dear Sam. Alla våra posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC och EU Ecolabel för ett ansvarsfullt skogsbruk. Våra tryckerier är 100 % klimatneutrala och all produktion av posters är miljömärkt med Svanen. Läs mer om FSC och EU Ecolabel här.

Kvalitet

Alla våra posters kvalitetsäkras innan leverans. Om det mot förmodan uppstår några problem ber vi dig kontakta vår kundtjänst.