CELEBRATING SUMMER WITH 50% ON ALL POSTERS, USE VOUCHER SUMMER24 • FRI FRAKT ÖVER 349 KR

Fashion

Inspireras av våra fashion-posters med Coco Chanel, Prada och andra kända modehus! Här finns allt från en poster med stilren line art från catwalken, svartvita modeposters till unika watercolor-motiv.

41 produkter

Visar 41 av 41

Inred med fashion posters

Fashion-posters skapar en stilren och exklusiv känsla i ditt hem. Vi har samlat flera kända designers och modevaruhus så att du kan hitta just din favorit. Välj mellan bland annat Prada, Coco Chanel, Louis Vuitton och YSL för att skapa din alldeles egna tavelvägg med modeposters.

Här hittar du även watercolor-posters med modeinspirerade motiv som parfymflaskor och stilettklackar. Dessa vackra posters med sina mjuka vattenfärger utgör ett fint komplement till texttavlor och svartvita posters. Är du ett fan av catwalken och kända modeller så kommer du att älska våra line-art posters med modeller som Kate Moss, Naomi Campbell och Gigi Hadid.

Svartvita fashion posters

Svartvita fashion-posters passar perfekt både i större tavelväggar och som enskilda tavlor. Här hittar du bland annat motiv av den unika butiken Prada Marfa, som står mitt ute i Texas öken. Denna Pradabutik är inte en öppen butik, utan är skapad som en konstnärlig installation, men det finns riktiga Prada-produkter i dess skyltfönster.

Låt dig inspireras av våra svartvita posters av modeller, med fokus på kläder, design och make-up. Oavsett vilka modeposter du väljer så kommer de att göra ditt hem till en stilren och vacker plats, influerad av klassiska modehus, tidlös design och vackra detaljer!

loading
loading
loading
loading
loading