Paradigm Shift Poster -25%

Välj storlek (Storleksguide)

50 x 70 cm 269.00 € 202.00 €

Lägg till ram

Laddar ramar...

I lager

- Leveranstid: 1-3 dagar

(Poster utan ram)

Produktbeskrivning

Paradigm Shift är en poster som reflekterar över dagens kroppsideal. Paradigm Shift poster har minimalistiska jordiska färger och rika texturer. Denna print är ett vackert motiv för din tavelvägg och på samma gång tankeväckande.
Postern har en matt ytfinish och är tryckt på ett 240 grams åldersbeständigt papper av högsta kvalitet. Alla våra posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC och EU Ecolabel.

Paradigm Shift poster in the wild

Om våra posters

Alla våra posters trycks på 240 g Multidesign Smooth White som är ett högkvalitativt obestruket papper från franska pappersbruket Clairfontaine. Papperet är arkivbeständigt, dvs. det gulnar inte med tiden. Miljön är viktig för oss på Dear Sam. Alla våra posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC och EU Ecolabel för ett ansvarsfullt skogsbruk. Våra tryckerier är 100 % klimatneutrala och all produktion av posters är miljömärkt med Svanen. Läs mer om FSC och EU Ecolabel här.

Kvalitet

Alla våra posters kvalitetsäkras innan leverans. Om det mot förmodan uppstår några problem ber vi dig kontakta vår kundtjänst.