CELEBRATING SUMMER WITH 50% ON ALL POSTERS, USE VOUCHER SUMMER24 • FRI FRAKT ÖVER 349 KR

Välj storlek (Storleksguide)

70 x 100 cm 399 kr

I lager

- Leveranstid: 1-3 dagar

Smoking Nuns Poster

loading

Produktbeskrivning

Smoking Nuns är ett fint svartvit foto. Svartvita posters går bra att kombinera med allt! Oavsett motiv kan du alltid lita på att det dessa tidlösa posters kompletterar din tavelvägg. Nyckelord: Rök, Cigarett, Rökande, Nunnor, Svartvit
Postern har en matt ytfinish och är tryckt på ett 240 grams åldersbeständigt papper av högsta kvalitet. Alla våra posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC och EU Ecolabel.
Om våra posters

Alla våra posters trycks på 240 g Multidesign Smooth White som är ett högkvalitativt obestruket papper från franska pappersbruket Clairfontaine. Papperet är arkivbeständigt, dvs. det gulnar inte med tiden. Miljön är viktig för oss på Dear Sam. Alla våra posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC och EU Ecolabel för ett ansvarsfullt skogsbruk. Våra tryckerier är 100 % klimatneutrala och all produktion av posters är miljömärkt med Svanen. Läs mer om FSC och EU Ecolabel här.

Kvalitet

Alla våra posters kvalitetsäkras innan leverans. Om det mot förmodan uppstår några problem ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

loading
loading
loading
loading
loading