CELEBRATING SUMMER WITH 50% ON ALL POSTERS, USE VOUCHER SUMMER24 • FRI FRAKT ÖVER 349 KR

Svartvita Posters

Posters i svartvitt är stilfulla och lätta att inreda med. Svartvita tavlor är också lätt att kombinera med motiv i andra kulörer! Svartvita posters är en given succé för din tavelvägg.

272 produkter

Visar 48 av 272

Svartvita posters – Snygga tavlor och affischer i svartvitt

Svartvita posters – en klassiker.

Svartvita posters är en klassiker. Svartvita tavlor passar in till de flesta inredningsstilar och miljöer. Svartvit konst tillhör en våra mest omtyckta kategorier av posters och passar de flesta inredningsstilar, från en modern skandinavisk inredning till ett hem i mer traditionell stil. På Dear Sam har vi tagit fram ett brett sortiment av stilsäkra och klassiska posters i svartvit. Allt från magnifika elefanter på savannen till en graciös balettdansös mitt i ett saut (hopp). Svartvita tavlor är ett måste i en välkomponerad tavelvägg.

Känd svartvit fotokonst

Svartvit fotokonst har länge varit ett populärt inslag på exklusiva konstgallerier och museum världen över. På Dear Sam kan du hitta flera svartvita posters av superkända personer, s.k. ikoner. Bland andra kan nämnas Greta Garbo, Brigitte Bardot, David Bowie med flera. Flera av dessa ikoniska svartvita tavlor hittar du här.

Inred med svartvita tavlor

Svartvita tavlor är en mycket populär inredningsdetalj, både för professionella inredare samt för den mindre bevandrade inredaren som vill vara säker på att inreda trendsäkert. Svartvita tavlor ger en tidlös tusch och passar de flesta inredningsstilar. Våra svartvita posters finns i en mängd olika stilar och kategorier. En fin kombination är att samla flera svartvita fotografier i en tavelvägg. Normalt används 3-5 tavlor för att komponera en snygg och trendig tavelvägg. På Dear Sam finns ett brett utbud av billiga posters och inspiration för att hitta svartvita posters som passar perfekt in i just ditt vardagsrum. Kolla även in vår Instashop. Här kan du se hur andra har inrett med posters från Dear Sam.

Vilka ramar passar till svartvita affischer?

Generellt anses svarta och vita ramar bäst till svartvita affischer. Mer konservativa inredarna och konstgallerier använder mestadels svarta ramar. Tavelramar finns med olika bredd på profilen/ramen. Med en bredare profil ger tavelramen ett tyngre intryck medan en smalare profil ger ett nättare inryck. En tumregel är att en mer minimalistisk poster passar bra med en tavelram med något bredare profil, medan ett mer fylligt motiv passar bra till en smalare ramprofil. När placerar flera svartvita posters tillsammans i en tavelvägg är det mest stilrent att använda sig av samma färg på samtliga tavelramar.

loading
loading
loading
loading
loading