Unika posters online!

Fri frakt över 299 kr!

1-3 dagars leverans

90 dagar öppet köp

loading
 • Sverige

  JUST NU: 30% RABATT PÅ POSTERS

  Gäller t.o.m. 18/10

  Välj storlek (Storleksguide)

  50 x 70 cm 249 kr 174 kr

  Lägg till ram

  Laddar ramar...

  I lager

  - Leveranstid: 1-3 dagar

  The Artist's Garden At Vétheuil By Monet Poster -30%

  Produktbeskrivning

  The Artist's Garden At Vétheuil By Monet är en underbar målning av konstnären Claude Monet. Detta motiv är en färgglad klassiker som aldrig kommer gå ur tiden! Ge ditt hem färg med detta mästerverk. Nyckelord: Claude Monet, Känd Konstnär, Klassisk Tavla, Konstverk, Barn, Solrosor, Solros, Trädgård
  Postern har en matt ytfinish och är tryckt på ett 240 grams åldersbeständigt papper av högsta kvalitet. Alla våra posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC och EU Ecolabel.

  Hur våra kunder inreder

  Om våra posters

  Alla våra posters trycks på 240 g Multidesign Smooth White som är ett högkvalitativt obestruket papper från franska pappersbruket Clairfontaine. Papperet är arkivbeständigt, dvs. det gulnar inte med tiden. Miljön är viktig för oss på Dear Sam. Alla våra posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC och EU Ecolabel för ett ansvarsfullt skogsbruk. Våra tryckerier är 100 % klimatneutrala och all produktion av posters är miljömärkt med Svanen. Läs mer om FSC och EU Ecolabel här.

  Kvalitet

  Alla våra posters kvalitetsäkras innan leverans. Om det mot förmodan uppstår några problem ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

  loading
  loading
  loading
  loading
  loading