SALE: UPP TILL 35%* + FRI FRAKT ÖVER 599 KR

*Gäller posters & utvalda ramar, t.o.m. 24/9
 

Välj storlek (Storleksguide)

50 x 70 cm 340 kr 221 kr

Lägg till ram

Laddar ramar...

I lager

- Leveranstid: 1-3 dagar

The Artist's Garden At Vétheuil By Monet Poster -35%

loading

Produktbeskrivning

The Artist's Garden At Vétheuil By Monet är en underbar målning av konstnären Claude Monet. Detta motiv är en färgglad klassiker som aldrig kommer gå ur tiden! Ge ditt hem färg med detta mästerverk. Nyckelord: Claude Monet, Känd Konstnär, Klassisk Tavla, Konstverk, Barn, Solrosor, Solros, Trädgård
Postern har en matt ytfinish och är tryckt på ett 240 grams åldersbeständigt papper av högsta kvalitet. Alla våra posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC och EU Ecolabel.
Om våra posters

Alla våra posters trycks på 240 g Multidesign Smooth White som är ett högkvalitativt obestruket papper från franska pappersbruket Clairfontaine. Papperet är arkivbeständigt, dvs. det gulnar inte med tiden. Miljön är viktig för oss på Dear Sam. Alla våra posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC och EU Ecolabel för ett ansvarsfullt skogsbruk. Våra tryckerier är 100 % klimatneutrala och all produktion av posters är miljömärkt med Svanen. Läs mer om FSC och EU Ecolabel här.

Kvalitet

Alla våra posters kvalitetsäkras innan leverans. Om det mot förmodan uppstår några problem ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

loading
loading
loading
loading
loading