Unika posters online!

Fri frakt över 299 kr!

1-3 dagars leverans

90 dagar öppet köp

loading
 • Sverige

  JUST NU: 30% RABATT PÅ POSTERS*

  *När du handlar för minst 295kr, t.o.m. 19/9

  Hitta svar på dina frågor här!

  Öppet köp, retur & reklamation

  Öppet köp

  Vi garanterar 90 dagars öppet köp för alla våra produkter. Om du inte är nöjd med de mottagna produkterna eller de helt enkelt inte uppfyllde dina förväntningar har du alltid 90 dagars fri retur förutsatt att produkterna är i oförändrat skick. Kontakta oss för att ta del av fri retur.

  Hur returnerar jag?

  Gör så här vid retur: Vi står för fraktavgiften om du följer nedanstående instruktioner. Dock står vi inte för eventuellt tillkommande leveranskostnader till följd av att du valt något annat leveranssätt än det leveranssätt som vi erbjuder.

  • Kontakta oss per mail och ange ordernummer och returorsak samt vilka produkter som ska returneras. Vi kommer därefter skicka en digital returfraktsedel, för dig att skriva ut. Returfraktsedeln är förbetald och adresserad till Dear Sam Europe AB och ska klistras på ditt returpaket.
  • Klistra returfraktsedeln och använd dig av vårt Dear Sam emballage. Skulle du mot förmodan slängt vårt emballage måste det vara ett likvärdigt emballage som skyddar produkterna. Lämna in till ditt lokala PostNord-ombud/serviceställe. Be att få ett kvitto på att returen är inlämnad. Spara kvittot.
  • Så fort vi behandlat och godkänt din retur kommer en returbekräftelse skickas till den e-postadress som du använde vid ordertillfället. Viktigt: Varan ska returneras i samma skick som den var i vid leverans till dig.

  Reklamation

  Dear Sam ger dig full ersättning i form av ny produkt när det konstaterats ett tillverkningsfel. Det är viktigt att undersöka produkten noggrant när den anländer. Om en produkt är skadad eller på annat sätt är felaktig när anländer bör en reklamation (om möjligt) ske inom 7 dagar från mottagandet. Om tvist uppstår följer vi alltid Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare i ditt ärende.

  loading
  loading
  loading
  loading
  loading