Unika posters online!

Fri frakt över 299 kr!

1-3 dagars leverans

90 dagar öppet köp

 • Sverige

  JUST NU: 30% RABATT PÅ POSTERS

  Gäller t.o.m. 30/7

  Barntavlor

  Hitta en perfekt poster till barnrummet hos oss på Dear Sam! Vi har ett stort utbud av illustrationer, djurposters och texttavlor för barn. Våra barnposters är skapade för att bidra med färg och glädje till ditt barns rum. Några posters har dessutom ett utbildande syfte, där en bokstav kombineras med ett djur som börjar på den bokstaven. Välj bland posters i vattenfärg, svartvita foton med söta djur och världskartor för barn. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett stort utbud av barnposters med unika djur, så att ditt barn kan välja just sitt favoritdjur som tavla i sitt rum.

  95 produkter

  Visar 48 av 95

  Posters för barn

  Våra posters för barn består av roliga och gulliga motiv. Vi har satsat på att ta fram en spridd kollektion av posters med allt ifrån gulliga illustrationer, utbildande tavlor till underbar fotokonst. Posters är nog den enkla delen när man ska inreda ett barnrum, då de förhöjer rummet och verkligen bidrar till den lekfulla stämningen i en inredning.

  Posters för barnrum

  Att inreda barnrummet är ett roligt men svårt projekt. Posters adderar den där extran känslan och lekfullheten ett barnrum behöver. Blanda mellan utbildande tavlor, bokstäver, illustrationer eller foton av djur för att få det där levande rummet.